top of page

A MI
Történetünk itt kezdődik:

Névtelen terv.jpg
Peti.png
Viki.png

Bertók

 Tibor 

Tulajdonos

 Bertók

 Péter

Mosó

Varga 

Viktória

Fotós

Szia! Én vagyok a tulajdonosa ennek a nagyszerű cégnek és emelett az első autómosó is, aki vízmentes technikával kezdett foglalkozni Nagymegyeren és környékén!

 

Szia! Én a tulajdonos öccse vagyok és emelett az első alkalmazott mosó is. Társtulajdonos vagyok 

Szia! Én vagyok a Wash&GO hivatalos fotósa. Ha autót szeretnél eladni, de nincs jó fényképed róla, akkor hívj bátran. 

Light Bulb

01

Először az ötlet volt meg

02

Teszteltük a módszert

Wash&GO LOGO.png

03

Megalapítottuk a Wash&GO-t

Az ötlettől a megvalósításig

Emlékszem régen, mikor még fiatalabb voltam és sulis, mindig azon töprengtem, hogy vajon mihez fogok én kezdeni, ha elvégeztem az iskolát. Rengeteg ötletem volt, de mind megvalósíthatatlannak bizonyult a pénz, vagy a kellő tudás hiánya miatt.

A suli után elkezdtem dolgozni egy helyi gyárban, de éreztem, hogy ez nem nekem való. Én ennél többet akarok. Jött is az első ötletem: - Nyitok egy online webshopot és meg van oldva minden gondom. Otthonról dolgozhatok, bármire lesz időm és legfőképp rengeteget kereshetek vele. 

Hát nem jött össze. 

Nem csak úgy van az sajnos. Na de nem adtam fel és rögtön agyaltam a következő nagy tervemen. Már akkor, kb.10 éve eszembe jutott, hogy bizony itt a környéken hiány van az autómosókból, legalábbis a minőséges mosókból.

 

Megírtam az üzleti tervet, a pénzügyi tervet és mindent kiszámoltam, átnéztem, utánajártam stb... Mire a végére értem, már beláttam én is, hogy ez veszett fejsze nyele. Rengeteg pénzbe kerül egy autómosót nyitni.

 

Sem helyem, sem pénzem, sem eszközeim nem voltak. 

Elmentem dolgozni... Próbálkoztam többféle vállalkozással. Mind oda vezetett, hogy inkább a rendes munkahelyet választottam.

Évek munkája után újra eszembe jutott az autómosás, de ez most másképp.

-Mi lenne, ha nem is kellene nekem stabil hely? 

-Mi lenne ha az emberek online foglalhatnának és fizethetnének is?

-Hisz minden modernizálódik, itt az ideje, hogy az autómosás is egy új, eddig ismeretlen területre lépjen, velem az oldalán. 

-Megcsinálom! De mivel kezdjem? 

És én csak azon töprengtem, hogy hogyan is tudnám ezt megvalósítani, sőt a mai napig vannak új ötleteim és ezért az autómosás csak a kezdet. Fejlődésnek indult egy ágazat, aminek én is a részese lehetek.

 

Tarts velem ezen az úton és ismerd meg a WashGO történetének a jövőjét is!

Üdvözlettel

Bertók Tibor

bottom of page